Find din træner

Det kan være en stor udfordring at finde den bedste personlige trænere til dine behov, og det kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave at klare på egen hånd.

Der findes et hav af forskellige trænere, hver med deres ekspertise, priser og arbejdsområder – og det er svært at navigere på markedet og vide, hvem der er den rette for dig. Hertil er det en stor udfordring at finde den træner, du har bedst kemi med, og som du føler dig mest tryg ved.

Du kan vælge at gøre det nemt for dig ved at indhente tilbud fra flere personlige trænere her på traener-oversigt.dk, så du kan finde den træner, der er den helt rigtige for dig.

Vi sørger for at du får tilbud fra personlige trænere, som passer til dine ønsker, målsætninger og forventninger, så du er sikret et godt match.

Tag dialogen med trænerne – og vælg den bedste løsning

Her på træneroversigt.dk kan du gratis og uforpligtende modtage tilbud fra 3 personlige trænere nær dig, som alle ønsker at hjælpe dig videre med dine mål.

De tre trænere vil kontakte dig direkte med skræddersyede tilbud på træningsforløb, som passer til dine behov og forventninger, hvorefter du frit kan tage snakken med de forskellige trænere og dermed vurdere, hvilken løsning der er den bedste for dig.

Ved at tage dialogen med de forskellige trænere får du god mulighed for at vurdere kemi, hvilket unægtelig er et vigtigt element i et personligt træningsforløb.

Herudover kan du frit afholde uforpligtende møder med de tre trænere, så du kan snakke det hele igennem med dem og virkelig vide dig sikker på, at du kommer afsted med det helt rette valg.

Et personligt træningsforløb der passer dig

Vi sørger naturligvis for, at du i første omgang får tilbud på personlige træningsforløb, som passer til dine forventninger – og ikke mindst fra trænere, der passer til dine behov og præferencer.

Det gør vi ved at kontakte dig telefonisk, når du har indsendt din henvendelse med dine forventninger og ønsker. Herefter vil vi sammen med dig afdække dine ønsker og behov mere specifikt, så vi er sikre på, at det er de rigtige trænere, der efterfølgende kontakter dig med tilbud.

Herefter er det blot op til dig at vurdere de forskellige trænere og deres tilbud og til sidst vælge den løsning, som du ønsker at fortsætte med.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at indhente dine tilbud.

Find en personlig træner i din by

Endeligt så kan vi hjælpe dig med at finde en personlig træner, som passer til dig rent geografisk.

Vi har et stærkt netværk af engagerede og kompetente trænere i Aalborg, Århus, Odense og København – og vi kan hurtigt og nemt hjælpe dig med at komme i kontakt med den helt rigtige til dine behov.

Her slipper du for at skulle lede med lys og lygte efter en personlig træner, og kan i stedet læne dig tilbage og vente på at trænerne komme direkte til dig.

Ved at indhente tilbud fra vores netværk af personlige trænere, er du sikret tilbud fra trænere, som har en oprigtig interesse i at hjælpe dig videre – og du sikrer desuden dig selv en skarp pris på dit træningsforløb, da trænerne er i direkte konkurrence med hinanden!

Dine tilbud vil du typisk modtage allerede 1-2 dage efter, du har indsendt din henvendelse.