Pris for personlig træning

Førend du beslutter dig for at starte op med en personlig træner, så er det naturligvis værd at undersøge, hvad det rent faktisk koster.

Her forholder det sig således – som med de fleste andre produkter – at prisen afhænger af hvilken træner, du vælger samt hvor stort et træningsforløb, du ønsker.

Det er naturligvis et lidt diffust svar (som du i sidste ende ikke kan bruge til alverden), men ikke desto mindre er det sandt.

For at give et hurtigt og mere ligetil svar, så kan det siges at et typisk træningsforløb på 10 ugers tid med ét ugentligt møde typisk vil have en pris på omkring 5.000 – 7.000 kroner, alt efter hvilken træner, der er tale om, hvad forløbet indeholder og ikke mindst hvor i landet, du befinder dig.

Et større træningsforløb over en længere periode med flere ugentlige møder vil naturligvis koste lidt mere og et mindre forløb lidt mindre.

Hvis du vil sikre dig den bedste pris på dit træningsforløb – og ikke mindst finde det helt rette til dine behov – så kan det være en stor fordel at indhente tilbud på træningsforløb fra flere trænere, så du er sikker på at komme afsted med den bedste løsning (og til den bedst mulige pris).

Vil du i dit livs form?


Med Fit Project kan du gratis indhente 3 tilbud fra personlige trænere i Aalborg.
Find din træner i Aalborg her

Hvad afgør prisen – og hvad skal jeg vælge?

Som det allerede er blevet nævnt, så kan prisen på personlig træning variere rigtig meget, og det er derfor også vigtigt, at du finder det helt rette til dig.

Det der hovedsageligt afgør prisen på et personligt træningsforløb, er hvor mange træningstimer det indeholder samt hvor langt forløbet er.

Et forløb på 10 uger med ét ugentligt møde vil koste mindre end et forløb på 10 uger med ét ugentligt møde. Ligeledes vil et forløb på 10 uger med ét ugentligt møde koste mindre end et 10 ugers forløb med to eller flere ugentlige måder.

Men det siger måske også lidt sig selv.

Ligeledes er det af betydning hvilken personlig træner, der er tale om, hvor nogen har en lidt højere pris end andre og vice versa. Din geografiske lokation er ligeledes afgørende, hvor personlig træning i København typisk er lidt dyrere end andre steder i landet.

Der er naturligvis også andre ting, der spiller en rolle i forhold til prisen, men forløbets varighed og antallet af private timer er som udgangspunkt de mest afgørende.

Her er det vigtigt at skære ud i pap, at personlige træningsforløb kan sammensættes på rigtig mange måder, hvorfor du altid bør undersøge markedet, før du træffer en beslutning. I sidste ende handler personlig træning om dig – og derfor skal du naturligvis finde et træningsforløb, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget.

Det koster det i praksis

I praksis kan det være belejligt at få det hele skåret lidt ud i pap, så du ved, hvad du bør forvente.

Nedenfor er lavet en liste med forskellige priser, som giver dig en god ide om hvad, du skal forvente prisen på dit træningsforløb bliver:

1 gang ugentlig 2 gange ugentlig 3 gange ugentlig
8 uger 4.000 – 6.000 kroner 8.000 – 10.000 kroner 12.000 – 14.000 kroner
10 uger 5.000 – 7.000 kroner 10.000 – 12.000 kroner 15.000 – 17.000 kroner
12 uger 6.000 – 8.000 kroner 12.000 – 14.000 kroner 18.000 – 20.000 kroner

Ovenstående tabel giver naturligvis kun estimater, og er altså ikke nødvendigvis det endegyldige svar, men kan fint bruges som et fingerpeg.

Personlige træningsforløb kan naturligvis også laves endnu kortere eller længere samt med færre (eller flere) ugentlige møder – men træningsforløb på omkring 8 – 12 ugers tid med 1-3 ugentlige møder er typisk det, som de fleste finder passende og resultatskabende i forhold til deres behov.

Et forløb i denne størrelsesorden giver dig og din træner god mulighed for at få dig rigtigt i gang, og giver dig ligeledes god mulighed for at skabe solide træningsrutiner, som du kan holde kørende på egen hånd efter dit forløb.

Personlig træning er en investering i dig selv

Når det kommer til personlig træning, så er det vigtigt at se på det som en investering i dig selv, som gerne skulle ende med at få dig på rette spor med din træning og livsstil.

Dermed ikke sagt, at du skal betale overpris (tværtimod), men du gør kort fortalt dig selv en bjørnetjeneste, hvis du udelukkende kigger efter det billigste træningsforløb.

I sidste ende skal det hele gå op i en højere enhed, hvor det hele passer til dig. Du skal have den rette pris, et træningsforløb med det rette indhold og ikke mindst (og måske allervigtigst) den helt rigtige træner. Alle tre dele bør du fokusere på at få til at passe sammen, hvis du vil give dig selv de bedste forudsætninger for at nå i mål og få den bedste oplevelse.

Men når du skal finde dit træningsforløb, så gør du klogt i at lave den rigtige investering, så du får et træningsforløb, der virkelig kan gøre en forskel for dig.

Du kan med fordel give dig selv de bedste forudsætninger for at finde det rigtige ved at indhente tilbud fra flere personlige trænere nær dig. Således kan du skabe et gedigent overblik, som gør det nemmere for dig at komme afsted med den bedste løsning.